donderdag 4 juni 2015

Een iPad standaard als handige keukenhulp

Inmiddels heeft een groot deel van de Nederlandse huishoudens de beschikking over een iPad. Zo’n iPad wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld vanaf de bank e-mail, nieuwsberichten of social media te bekijken, maar een iPad kan ook voor andere doeleinden heel erg praktisch zijn. Een iPad kan bijvoorbeeld ook een hele handige keukenhulp zijn. Je hebt recepten snel bij de hand, maar de iPad kan je ook voorzien in een achtergrondmuziekje of een kookvideo. Websites als 24-kitchen of Live4you staan vol met handige kookvideo’s waar je als thuiskok direct zelf mee kan doen.

Je wilt echter voorkomen dat je iPad op het aanrecht ligt en bedolven raakt onder etensrestel of keukenafval als snijdafval of vloeistoffen. En je wilt eigenlijk ook dat het beeldscherm ongeveer op ooghoogte hangt. Een iPadstandaard is dan een hele goede optie. Met behulp van dit standaard kan je de iPad ophangen aan bijvoorbeeld de muur achter het aanrecht. Hierdoor kan je je iPad blijven gebruiken, zonder het risico op beschadiging. Een win-win situatie dus!

 Maclocks Secure tafelstandaard


Maar waar moet een goede iPadstandaard nou aan voldoen? Eigenlijk zijn daar echt geen regels voor. De definitie van ‘een goede iPadstandaard’ hangt namelijk erg af waarvoor je de iPad gebruikt. Voor een iPad die wordt gebruikt op de beurs kan het namelijk interessant zijn om de iPad in een vaste en zware houder te plaatsen om de iPad zo te beschermen tegen diefstal. Gebruik je de iPad af en toe in de keuken, dan is het juist interessant om ervoor te zorgen dat de iPad wél eenvoudig te verplaatsen is. Waarschijnlijk zal je dezelfde iPad namelijk ook gebruiken op de bank, in tuin of in de trein.


Voor een iPad standaard die in keuken gebruikt wordt is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat de iPad eenvoudig verplaatst kan worden. Daarnaast is het handig wanneer de standaard niet teveel ruimte inneemt – bijvoorbeeld door de deze aan de wand te hangen. Tot slot is de aanwezigheid van een extra beschermhoes interessant. Wanneer je in de keuken staat, zullen je handen namelijk dikwijls niet helemaal schoon zijn. Maar uiteraard wil je ook met vieze handen je iPad kunnen bedienen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten