maandag 10 augustus 2015

Voorkom schade met bliksembeveiliging

Blikseminslag kan veel schade aanrichten aan uw huis. Zo kunnen rieten daken kunnen in brand vliegen, elektronische systemen kunnen kapot gaat, en er kunnen zelfs ongelukken gebeuren met dodelijke afloop. Doordat blikseminslag erg gevaarlijk is, is het belangrijk uw huis te voorzien van bliksembeveiliging. Hiermee voorkomt u mogelijk ernstige gevolgen van blikseminslag.

Inkomstenverlies door blikseminslag
U wilt toch niet dat u door blikseminslag inkomsten misloopt? Door bliksembeveiliging zorgt u niet alleen dat u schade voorkomt aan gebouwen zoals uw bedrijfspand, maar ook dat processen binnen uw bedrijf niet stil komen te liggen. Blikseminslag kan veel schade veroorzaken aan allerlei elektrische en elektronische apparatuur die onmisbaar is voor de productie in uw bedrijf. Daarom is het belangrijk na te denken over bliksembeveiliging.

Specialist op het gebied van bliksembeveiliging
TLC heeft jarenlange ervaring met het voorkomen van blikseminslagen. Zij hebben de kennis en expertise om elk huis of bedrijfspand te beschermen tegen blikseminslag. Zij staan garant voor de kwaliteit van hun aardingssystemen en bliksembeveiliging. Ze zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd en zijn aangesloten bij UNETO-VNI. Zij bieden hun diensten aan binnen een groot aantal bedrijven in vele branches in het bedrijfsleven, zoals de toeristische sector, de bouw, zorginstellingen en telecom. Maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar bliksembeveiliging kunnen ze veel betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten