vrijdag 18 september 2015

Kasten Utrecht

Kasten in Utrecht van echt hout, gemaakt op ambachtelijke en duurzame wijze. Speciaal voor in ieder huis, in uiteenlopende stijlen, kleuren en afwerkingen. Wilt u echt sfeer in huis brengen, dan heeft Echt Wonen de meubelen die u zoekt. Met een divers aanbod en deskundig advies laten wij u kennis maken met de hoogwaardige kasten van Göhring, Pilat & Pilat en Team 7. Kom hiervoor naar de Europalaan 99A in Utrecht.

Duurzaam en eerlijk

Al onze meubelen zijn volledig vervaardigd uit massief hout. De hoogwaardige kwaliteit garandeert hierbij de duurzaamheid die nodig is voor jarenlang plezierig gebruik. Het hout van de kasten wordt in duurzaam beheerde bosbouwgebieden geproduceerd onder milieuvriendelijke en eerlijke omstandigheden. En ook de afwerking kent geen schadelijke gevolgen. Wil u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op of bezoek Echt Wonen in Utrecht.

Kasten nog veel meer

Naast kasten biedt Echt Wonen u vele andere meubelen ook voor kinderkamers en de rest van het huis. Of het nu gaat over tafels, bijpassende stoelen, banken, wandmeubels, keukens of verlichting, alles is echt: robuust, duurzaam en van schitterende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten