donderdag 5 november 2015

Kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien

Je ziet het steeds vaker, woningbezitters die hun houten kozijnen en deuren vervangen voor kunststof. Als zij dan over gaan op kunststof wordt er ook steeds vaker gekozen voor een kunststof schuifpui. Het betekent niet alleen een flinke stijging van de waarde van je huis, het is ook nog eens zeer handig. Je zorgt namelijk voor een directe verbinding met je tuin waardoor je niet meer hoeft om te lopen.

Een kunststof schuifpui is er bij Elke Deur in alle soorten en maten. Elke deur is een onderdeel van Hellebrekers kunststof kozijnen uit Kerkrade en elke schuifpui wordt op maat gemaakt. De mannen van Hellebrekers plaatsen deze ook als het nodig is.

Hellebrekers is de specialist op het gebied van kunststof deuren en schuifpuien, want hij hebben al vele deuren, kozijnen en schuifpuien mogen plaatsen bij particulieren en bedrijven. Hierdoor weten wij precies wat wel of niet past bij jouw woning of bedrijf. Vraag Hellebrekers om advies en zij zorgen er samen met jou voor dat je een geschikt product vindt.

Bestellen via de website


Op de website elkedeur.nl kan je diverse voorbeelden bekijken en daarnaast kan je je eigen deur of schuifpui samenstellen en bestellen. Mocht je vragen hebben of lukt het niet om een aanvraag te doen via de website, de mederwerkers van Hellebrekers staan u graag te woord om u te helpen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten