woensdag 27 januari 2016

Droomhuis onder de zon

Droomhuis onder de zon

Altijd al gedroomd van een mooie villa in een heerlijk warm land? Met een zwembad in de tuin, een uitzicht op de bergen en vlakbij een pittoresk dorpje. Of vlakbij de helderblauwe zee, met palmbomen en een cocktail in de hand. Het is een stille droom van veel mensen, terwijl de realisatie misschien zelfs wel mogelijk is!

Een huis aan de Costa

Huisaandecosta.nl geeft een duidelijk overzicht van hoe de droom waargemaakt kan worden. Bekijk het prachtige aanbod van de woningen aan de Costa en vraag uzelf af waarom u het niet eerder heeft gedaan. Het is een ander land, een andere taal en heel andere prijzen. Zo’n huis in Spanje is helemaal zo gek nog niet!

Woning in Spanje huren of kopen

Misschien is het een droom om te emigreren naar een land als Spanje. Om oud te worden in een heerlijk klimaat, op het gemakje, met een prachtomgeving. Of is het een droom om een tweede woning te kopen en het te gebruiken als vakantiehuis voor uzelf en voor de verhuur? Het is allemaal mogelijk. En als het kopen toch wat teveel van het goeie is, dan is een woning huren ook nog mogelijk.

Is een huis in het buitenland mogelijk?


Zeg niet te snel ‘nee’ tegen een droom, maar bekijk de mogelijkheden. Lees goed de voorbereidingen, hoe de Spaanse makelaars werken en hoe een woning in het buitenland gekocht kan worden bijvoorbeeld. Kopen, huren, voor altijd of voor tijdelijk. Het aanbod is er en wie weet, is het precies zoals u gedroomd heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten