dinsdag 26 januari 2016

Een makelaar aannemen

Een makelaar aannemen

Bij het kopen en verkopen van een woning, komt er meestal een makelaar om de hoek kijken. De makelaar adviseert u over de staat van een woning en een reƫle prijs, zorgt voor een actueel woningaanbod en helpt u met de benodigde papieren. Maar er zijn veel makelaars te vinden, welke moet u nou kiezen?

Lokale makelaar

Allereerst is het enorm aan te raden om een lokale makelaar te kiezen. Een makelaar heeft meestal kennis van een bepaalde regio en de regio heeft flink invloed op de woningprijzen. In verschillende gebieden kan een woning een andere waarde hebben. Een vrijstaand huis in hartje Amsterdam is bijvoorbeeld heel wat prijziger dan een vrijstaande woning in een dorp in het Noorden van het land. Een lokale makelaar kan u dus veel beter adviseren over woningprijzen.

Bereikbaarheid van de makelaar

Bij het kiezen van een makelaar kunt u ook letten op de bereikbaarheid. Wanneer kunt u uw makelaar bereiken, in geval van vragen of gebeurtenissen? Vooral als u in een koop- of verkoopfase zit, dan gebeurt er veel en dan is de makelaar uw gids.

Woning verkopen

Bij het verkopen van een woning is het heel goed om te weten wat de makelaar er aan doet om de woning te verkopen. Tegenwoordig zijn vermeldingen op verschillende woningaanbod pagina’s niet weg te denken, evenals social media en een goede website.

Aankoopmakelaar


Een aankoopmakelaar is een makelaardij met meerdere lokale makelaars, met actieve begeleiding en een professionele presentatie van woningen. En ook niet onbelangrijk: U vindt hier ook de beste prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten