donderdag 28 januari 2016

Even back to basic in de verbouwing

Even back to basic in de verbouwing

Het kan zijn dat u aan het verhuizen bent, een huis koopt of u bent gewoon toe aan een heel nieuw interieur. Het is een tijdrovend proces, waarbij u altijd even noodgedwongen back to basic moet. Het leveren van de bank duurt nog drie maanden, de keuken wordt pas over acht weken ge├»nstalleerd en de studeerkamer is nog helemaal geen prioriteit. Het is even behelpen en er maar het beste van maken.  

Tijdelijk interieur

Maar voor ieder probleem is een oplossing. Dat is ook wat ze dachten bij Furniture Lease. Hoe fijn is het om de ondersteuning te bieden, wat extra comfort, in de periode dat alles geregeld moet worden? Inderdaad, het is mogelijk om tijdelijk een interieur te huren. Zonder allemaal gedoe: Want het wordt allemaal precies zo neergezet zoals u wilt, alles wordt geïnstalleerd en wanneer het klaar is wordt alles weer opgehaald.

Alle benodigde interieuronderdelen te huur

Hoezo geen keuken? Leen het keukenapparatuur. Een wasmachine en droger zijn ook wel even handig, of wat dacht u van audiovisueel apparatuur! U kunt het zo gek niet bedenken en het is te huur. Gewoon, een volledig interieur totdat uw eigen geleverd wordt. Al duurt het twee weken of een jaar, een goede overbrugging is ook heel wat waard!

Uw interieur rustig regelen


Geen slapeloze nachten tijdens de verbouwing, geen overbrugging totdat het nieuwe bed komt en niet wachten totdat de televisie uit de opslag kan komen. Overweeg furniture rental en vergemakkelijk de periode, zodat u alles rustig kunt regelen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten