woensdag 25 mei 2016

Populaire urn thema’s; de teardrop urn

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de teardrop; Een urn thema waarbij het verlies van de nabestaanden dat gepaard gaat met het afscheid nemen van een geliefde dierbare centraal staat.


Er is wellicht geen passender symbool dan de teardrop in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare persoon in uw leven. De teardrop is dan ook een populair thema binnen de vormgeving van, maar ook decoratie van urnen. De teardrop staat voor verlies, pijn, maar eventueel kan de traan / druppel ook staan voor spijt. Bijvoorbeeld woorden die nooit uitgesproken zijn, of juist woorden die men niet meer terug kan nemen; Een prachtig symbool voor het verdriet & de pijn bij het afscheid nemen van een dierbare en het verdriet & de pijn die men voelt tijdens het rouwproces. De traan is dan ook een sprekend symbool, dat binnen diverse soorten centraal staat voor de vormgeving van mooie urnen. Teardrop urnen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, afmetingen, kleuren en materiaalsoorten.

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Urnen bij UitvaartUniq.nl; Uniek, Persoonlijk en Eerlijk geprijsd. Daarnaast vindt u bij ons ook assieraden en grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie traan urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten