donderdag 22 juni 2017

Een hotel overnachting hoeft niet zo duur te zijn

Wanneer je op zoek bent naar een hotel kom je er vaak al snel achter dat de prijzen voor een hotel overnachting de laatste tijd exorbitant zijn gestegen. Dit is een ontwikkeling niet vanuit de hotel business, maar eerder vanuit de online business. Bedrijven verzinnen steeds gekkere manieren om geld te verdienen aan zoekopdrachten van mensen. Want waar zoekopdrachten zijn is geld te verdienen. De online handel in hotels is enorm en daardoor kun je er niet omheen dat je vaak al snel teveel betaalt voor een overnachting. Eigenlijk weet je niet eens of je teveel betaalt voor een overnachting, maar dat gevoel heb je wel. Daarom in dit artikel of deze blog een aantal tips waarmee jij ervoor kan zorgen dat je in de toekomst nooit meer veelte veel betaalt voor je hotel.

Vergelijkingssites

Websites die dingen met elkaar vergelijken zorgen over het algemeen voor hogere prijzen. Nu hoor ik je denken. Jij bent immers altijd vertelt dat je met vergelijkingssites de laagste prijs kunt betalen voor je producten en/of diensten. Helaas is dit niet helemaal waar en dat is dus eigenlijk een gedachte die niet helemaal klopt. Vergelijkingssites zijn prima om verschillende hotels te beoordelen, beoordelingen van andere te lezen en dergelijke. 

Boek via de hotel website

Wanneer je een hotel hebt gevonden op één van de honderden vergelijkingssites, kun je het beste niet direct boeken. Zorg dat je boekt op de hotel website zelf. Zij mogen namelijk niets aan den prijs doen, maar kunnen wel korting geven op extraatjes. Dit Hotel hilversum geeft nu bijvoorbeeld tijdelijk 20 procent korting op het ontbijt. Dat scheelt!

Succes!

Succes en fijne vakantie. Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten