vrijdag 23 juni 2017

Muurstickers: de voordelige decoratie oplossing!Ben jij aan het zoeken naar een voordelige interieur decoratie oplossing? Dan zijn muurstickers perfect voor jou! In enkele minuten kan je een kale en saaie muur omtoveren tot een sfeervolle wand. Simpelweg door het plakken van een muursticker. Muurstickers zijn er in allerlei soorten en maten.

Zo kan je kiezen voor een afbeelding of juist voor een mooie en persoonlijke tekst. Muurstickers voor in de woonkamer zijn voor iedereen betaalbaar en kan een voordelige oplossing zijn om extra sfeer te brengen.

Persoonlijke muurtekst in de woonkamer

De trend van dit moment is het plakken van een persoonlijke muurtekst in de woonkamer. Je kan kiezen voor een mooie kant-en-klare muurteksten, maar wil je het nóg persoonlijker dan kan je muurstickers op maat laten maken. Zo weet je zeker dat ze helemaal naar wens zijn.

Muurstickers aanbrengen: een makkie!

Het plakken van een muursticker is echt kinderspel. De tekst hoeft niet letter voor letter geplakt te worden. De complete tekst of afbeelding gaat in één beweging op de muur. Hierdoor kan je er weinig tot niks aan verkeerd doen.

Na het plakken moet de muursticker nog wel even goed worden aangewreven, dit zorgt ervoor dat de teksten goed en lang blijven zitten. Na het aanstrijken kan je het overdrachtsfolie loshalen. Ook dit gaat erg gemakkelijk. Binnen 10 minuten heb je een saaie muur omgetoverd naar een persoonlijke en warme muur. Ideaal als je het ons vraagt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten