woensdag 15 november 2017

Woning verbouwen? Verdien aan je metaalafval

Tijdens het verbouwen van een woning komt er altijd veel puin vrij. Veel mensen huren een container om dit puin weg te gooien. Hierbij worden onder andere kosten in rekening gebracht voor het plaatsen van de container en het afvoeren van het afval. Toch is het niet altijd slim om dit te doen. Metaalafval is namelijk geld waard en kan ingeleverd worden bij een metaalrecycling bedrijf. Het recyclen van metaalafval is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. RaakMetals is een bedrijf waar u terecht kunt voor het recyclen van oude metalen.

Welke metalen u in kunt leveren

Bij Raak Metals kunt u verschillende ferro metalen en non-ferro metalen inleveren. Ijzer is het voornaamste bestandsdeel bij ferro metalen. Non-ferro metalen zijn legeringen waarbij ijzer juist niet het voornaamste bestandsdeel is. De volgende ferro metalen kunt u inleveren bij Raak Metals: kortijzer, stans afval, bandstaal, snijplaten, ijzerdraaisel, balkijzer, shredder gruis en knipijzer. Daarnaast kunt u ook de volgende non-ferro metalen inleveren: rvs, lood, messing, kabel, accu’s, aluminium, rood koper en gemengd gruis.

Zo werkt het inleveren van metaalafval

Bij Raak Metals krijgt u een eerlijke prijs voor het inleveren van metaalafval. De prijs die u krijgt voor de ingeleverde metalen is afhankelijk van de grootte en hoeveelheid. Voor het inleveren van metaalafval kunt u kiezen voor het gebruik maken van de containerservice of het zelf inleveren van metaalafval bij een van de twee vestigingen. Kiest u voor de containerservice? Wij plaatsen de container bij u voor de deur en halen deze later weer op. Door de verschillende metaalsoorten van elkaar te scheiden, kunt u vaak een betere prijs voor uw metaalafval ontvangen. Voor vragen kunt u contactopnemen met Raak Metals. Hier kunt u ook direct een afvalscan aanvragen, de actuele metaalprijzen opvragen en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten