woensdag 21 maart 2018

Ter land of ter zee? Verhuisbedrijf De Goedkope Verhuizer Alkmaar regelt het
Verhuisbedrijf De Goedkope Verhuizer Alkmaar bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die hun leven lang blijven verhuizen. Hoewel dat niet klinkt als een droom voor veel mensen, zorgt het wel dat zij enorm veel ervaring opdoen en daardoor met alle klusjes omtrent iedere soort verhuizing raad weten. Ze werken in Alkmaar, maar ook rondom, in de omliggende dorpjes zoals Bergen, Heiloo, en Heerhugowaard. Ze weten alles van de kleine stadsappartementjes in het hart van Alkmaar, de enorme maar oude alleenstaande huizen aan de Kennemerstraatweg van Alkmaar naar Heiloo, en de prachtige villa’s op loopafstand van het strand in Bergen. Geen enkel huis is een mysterie voor ze, zij kunnen alles aan. Is verhuizen voor jou een enorme, stressvolle klus, waar je het liefste in een keer vanaf bent zodat je volop van je nieuwe huis kunt genieten? Dan is er geen betere manier om je verhuizing te regelen dan met dit bedrijf.

Diensten
Het is meestal al erg genoeg om uit te rekenen hoeveel je precies hebt betaald voor je nieuwe huis. Zonder een hypotheek is het voor bijna iedereen vrijwel onmogelijk om een huis te kopen. En ook een nieuw huurcontract komt met extra instapkosten op de proppen. Daarom is het een opluchting om een verhuisbedrijf te vinden die je niet al je overgebleven geld zal afpakken. Verhuisbedrijf Alkmaar staat voor goedkope kwaliteit, en veel voor weinig. Je kunt je verhuizing volledig personaliseren en kiezen of je liever alles door het bedrijf laat doen, of zelf ook de mouwen opstroopt. Verhuisbussen, verhuiswagens, en verhuisliften kunnen los of samen gehuurd worden, altijd inclusief een chauffeur of verhuizer. Ook kunnen extra verhuizers ingehuurd worden als je liever wat meer hulp wilt inzetten. Daarnaast zijn er ook opties om de inboedel tijdelijk op te slaan, voor zowel korte als langere periodes. Bovendien kun je ook hulp inhuren bij de oplevering van je huis of montering en demontering van je meubels.
Kosten
Een complete verhuizing kan al vanaf €220 euro gedaan worden. Maar misschien heb je zelf ook al wat ervaring, en wil je alleen maar een verhuiswagen of verhuislift om je klus af te maken. Ook dan zijn er diverse mogelijkheden, afhankelijk van de grootte van je inboedel. Een verhuisbus van ongeveer vijftien kubieke meter kost €55 euro per uur, inclusief een verhuizer. Een kleine verhuiswagen met verhuizer betreft ongeveer 35 kubieke meter en kost €65 euro per uur, en een grote verhuiswagen van ongeveer 50 kubieke meter inclusief verhuizer kost €75 euro per uur. Bij de verhuiswagens kan ook een verhuislift worden ingehuurd voor €16,50 euro per uur extra. Het is natuurlijk mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen en de hele verhuizing uit te stippen zoals jij wilt, voor de prijs die jij wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten